Partners
Voor De Rijn Verbindt is ARK projectleider in het deelproject ‘herstel van trekvissen’ voor het deel over de uitzet van de steur en voor het deelproject ‘uitbreiding van rivierbossen’ voor het deel over uiterwaarden. Verder zijn zij betrokken bij het deelproject ‘corridor Niederrhein Rijnstrangen’ en ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
Voor De Rijn Verbindt is Biologische Station Kreis-Wesel projectleider in het deelproject ‘uitbreiding van rivierbossen’ voor het deel over rivierhout in het water en voor het deelproject ‘levende dijken’. Verder zijn zij betrokken bij het deelproject ‘plasticvervuiling’ en ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
http://www.bskw.de/
Binnen De Rijn Verbindt zijn zij projectleider voor het deelproject ‘corridor Niederrhein Rijnstrangen’ en betrokken bij de deelprojecten ‘plasticvervuiling’, ‘visschade door scheepvaart’, ‘uitbreiding van rivierbossen’ en ‘educatie, communicatie en participatie’.
Bij de Rijn Verbindt is RAVON als projectleider verantwoordelijk voor het deelproject ‘visschade door scheepvaart’ voor het deel op de oevers. Daarnaast zijn zij betrokken bij het deelproject ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
https://www.ravon.nl/
Binnen het De Rijn Verbindt project zijn zij projectleider voor het deelproject ‘herstel van trekvissen’ voor het deel over otolietenonderzoek en het uitzetten van elft. Daarnaast zijn zij betrokken bij het deelproject ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
https://rhfv.de/
Met ruim 200 jaar kennis van de inrichting van Nederland weten ze dat dit meer is dan het technisch uitvoeren van projecten aan weg en water. Het gaat ook om de balans tussen al die belangen: economie, milieu, woongenot. Rijkswaterstaat betrekt daarom burgers bij de inrichting van hun leefomgeving en werkt samen met bijvoorbeeld waterschappen, gemeenten, bedrijven en kennisinstituten.
Rijkwaterstaat (Oost Nederland) is leadpartner in het project De Rijn Verbindt en betrokken bij de deelprojecten ‘plastic vervuiling’, ‘uitbreiding van rivierbossen’ en ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
https://www.rijkswaterstaat.nl/
Als onderdeel van het project De Rijn Verbindt werkt het Natuurhistorisch Museum Schloss Benrath nauw samen met het museum de Bastei aan Nederlandse zijde. Zij zijn samen verantwoordelijk voor de de deelprojecten ‘tentoonstellingen’ en ‘lezingen’ en betrokken in het deelproject ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
https://www.schloss-benrath.de/
De organisatie brengt haar sportvisserijbeleid naar voren via eigen plannen en commentaar op overheid en andere partijen, in samenwerking met nationale en regionale overheden en betrokken instanties. Sportvisserij Nederland fungeert als gesprekspartner in verschillende overlegorganen en biedt ondersteuning, advies en voorlichting aan federaties en verenigingen op provinciaal en lokaal niveau.
Voor De Rijn Verbindt werkt Sportvisserij Nederland als projectleider aan de deelprojecten ‘visschade door scheepvaart’ voor het deel in/op het water en ‘citizen science Oude IJssel’. Daarnaast zijn zij betrokken bij de deelprojecten ‘plasticvervuiling’, ‘herstel van trekvissen’en ‘educatie, communicatie en participatie’.
Voor De Rijn Verbindt zijn zij betrokken bij de deelprojecten ‘plasticvervuiling’, ‘visschade door scheepvaart’, ‘uitbreiding rivierbossen’, ‘corridor Niederrhein Rijnstrangen’, en ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
Voor De Rijn Verbindt is De Bastei, samen met Schloss Benrath, verantwoordelijk voor de deelprojecten ‘tentoonstellingen’ en ‘lezingen’ en is betrokken bijhet deelproject ‘educatie, communicatie en participatie’.
Website
https://www.debastei.nl/nl